Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişme ve gelişmeye açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili iyi bilen, Yüksek moral değerlere sahip Kendine güvenen, Katılımcı, Kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Hizmete açılmıştır.

Saatler: 08.10 15.20
Isınma: Klima/ Elektrik
Yabancı Dil: İngilizce 2. Yabancı Dil: Almanca
Servis Bilgisi: Okul Servisi Mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 324 4732050

Belgegeçer - (324) 473 2050

WEB - https://fuatsezgin33.meb.k12.tr

Adres - GÖKÇEBELEN MAH. GÖKÇEBELEN CAD. GÖKÇEBELEN ORTA OKULU SİTESİ NO 23 YENİŞEHİR / MERSİN

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 12 Numaralı Belediye Otobüsü ve Pozcu Koop ( Afetevleri- İstek Okulları) Minibüs (3 numara)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2 km